Werken zonder diploma

Werken zonder diploma? Maak je borst maar nat!

Vandaag is werken zonder diploma niet meer vanzelfsprekend. Een aantal decennia geleden kon je moeiteloos werken zonder diploma bij verschillende bedrijven. Het enige dat je immers nodig had, was een gezonde portie doorzettingsvermogen en de wil om te leren. De economische crisis die de Westerse wereld al even in haar macht houdt, maakt werken zonder diploma vandaag des te moeilijker. Bedrijven willen niet meer investeren in werknemers zonder scholing en jongeren die de schoolbanken verlaten zonder getuigschrift hebben vaak helemaal geen uitzicht op werk.

 

Werken zonder diploma

Wil je aan land toch absoluut werken zonder diploma? Dan kom je vaak terecht in uitzichtloze baantjes met dito financiële perspectieven. Je zou haast durven beweren dat werken zonder diploma rechtstreeks aanleiding geeft tot een leven aan de rand van de samenleving. Toch hoeft dat niet waar te zijn; er zijn een aantal sectoren waar je als schoolverlater wel een behoorlijk loon kan verdienen. Heb je zo al gedacht aan werken op een booreiland zonder diploma?

Werken op een booreiland zonder diploma; vandaag zoeken, volgende week beginnen!

Op het vasteland staat werken zonder diploma vaak gelijk aan een lange zoektocht naar een baantje. Kies je echter voor Werken offshore zonder diploma, dan maak je voor je het weet deel uit van een gedreven crew op een van de grootste constructies in het midden van de oceaan!

  • Werken zonder diploma is geen sinecure; toch kan je moeiteloos werken op een booreiland zonder diploma. Dat komt omdat het gros van de jobs op een boorplatform geen ervaring vereisen. Op die manier is het voor iedereen perfect mogelijk om eender wanneer in te stappen. Let wel, werken op een booreiland zonder diploma betekent dat je niet kieskeurig mag zijn. Er is werk genoeg voorhanden, maar olie- en gasbedrijven verwachten dat je aanneemt wat er passeert. In dat opzicht betekent werken zonder diploma in de offshore ook leren omgaan met verrassingen.
  • Werken op een booreiland zonder diploma kent talloze positieve aspecten. Je krijgt een job zonder al te veel verantwoordelijkheid in een boeiende omgeving én je mag rekenen op een stevig loon. Ga je zo aan de slag als roustabout assistent –een van de instapjobs die werken zonder diploma op een boorplatform mogelijk maken-, dan verdien je al snel meer dan €15.000 per jaar. Bovendien kan je aan de hand van je opgedane ervaring en positieve evaluaties makkelijk promotie maken. Werken op een booreiland zonder diploma biedt je tientallen kansen op een boeiende job.

Werken zonder diploma? Kies voor de offshore!

Internationale bedrijven werkzaam in de offshore verkiezen vaak kandidaten die bereid zijn te werken zonder diploma. Op die manier betekent werken op een booreiland zonder diploma ook dat je een compleet nieuwe start krijgt.

Het doet er niet toe wat je op het vaste land deed of waarom je wilt werken zonder diploma. Stap vandaag nog naar een recruiter en geef aan dat je graag wilt werken op een booreiland zonder diploma. Werken zonder diploma hoeft je leven niet te bemoeilijken.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *